Elrabolták Beat lányát

Több helyen is megjelent, hogy elrabolták Beat lányát, szöktetésnek álcázva. Erről maga Beat nyilatkozott:

“Se éjjelem se nappalom, kedden este eltűnt a lányom. Szöktetés áldozatai lettünk. Ez a fiú önkényesen a feleségévé akarja tenni az én érintetlen lánygyermekemet. A magyar törvények szerint ez bűncselekmény, a gyermekem még kiskorú.”

“Felhívtak videón, a lányomat is láttam, de éreztem, hogy nem azt mondja, amit szeretne… A szülők összevissza beszéltek, hogy bele kell törődnöm, hogy a szerelmesek együtt akarnak lenni, de a gyermekem reakcióiból tudom, hogy ő nem a saját döntése alapján van most ott. Láttam a chatelését a fiúval, elolvastam mindent, amit írtak, Tünde nem akar feleség lenni, nem akarta itt hagyni a szüleit, a testvérét és az itteni életét.”

“Elmondtuk, amit tudunk, és most akármennyire nehéz, csak várunk itthon, hogy valami történjen. Információim szerint Szekszárdon vagy a környékén lehet a lányom egy házban, de én nem mehetek oda, eszembe sem jut az önbíráskodás. Én soha életemben nem szegtem törvényt. A lányomnál nincs személyi igazolvány, úgy vitték el, hogy az minden vagyona, amit épp visel.

Félek, hogy ezek az emberek, ha véletlenül terhes lesz a lányom és elkezd nőni a hasa, akkor egyszerűen elhajtják otthonról, mert értéktelen lesz a számukra, vagy a másik rossz, ami történhet, hogy áruba bocsájtják a testét, de ebbe bele se merek gondolni. Össze vagyok törve, imádkozom egész nap, hogy valahogy hazakerüljön a lánygyermekem” – tette hozzá.

Aki esetleg tud valamit vagy látta a lányt, lépjen kapcsolatba a hatóságokkal.

Elrabolták Beat lányát

Ez is érdekelhet :

Szólj hozzá