Animal Cannibals – Minden változik, a lényeg nem Könyv

Már néhány hete megjelent az AC Minden változik, a lényeg nem című könyve, erről kértem a srácoktól némi infót, hogyan fogyott, mik a reakciók, ilyesmiket, mivel magam is kíváncsi vagyok, hogyan foglalták össze az elmúlt majd harmincévnyi pályafutásukat, hogyan is látták belülről a szakmát. Nézzük is a promóanyagot elsőként:

“Az emberevők 400 oldalon mesélnek páratlan karrierjükről, tehetségkutatóikról, tévés műsoraikról. Sőt, a könyvben betekintést engednek az eddig ügyesen eltitkolt magánéletükbe is. Egyedülálló hip hop história, 1700 fotóval és megannyi eddig el nem mondott történettel. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a vicces sztorikat, a nosztalgiázást és kíváncsiak a magyar rapzene kialakulására. A könyv egyszerre életrajz, lexikon, képeskönyv és kalandregény.

A könyv hivatalos bolti ára 9999 Ft. A Kannibál Klub-tól szuper kedvezményesen, csupán 5.000 Ft-ért a tiéd lehet! Ráadásul ez az ár tartalmazza az áfát, a csomagolást és a magyarországi posta költséget is. Sőt, akár még névre szólóan is dedikáljuk, ha szeretnéd! Bővebb infók ITT.

Most pedig lássunk néhány véleményt az anyag kapcsán:

Erdős Judit (AC fan):

A könyv annyira jó, hogy meglepetésemre túl gyorsan haladok vele, a 116. oldalnál tartok, és ez aggasztó. Nem szeretem, ha valami jónak vége van. Így most olyan, mintha “folyamatosan” beszélnétek hozzám, ami egy kellemes világba visz, ahol jó lenni. (Mentsvár volt a szünet alatt).

Casanovánál is így voltam, pedig 2 kötetes, mégis halogatni kezdtem, hogy akár sose legyen vége. A Kos-ok jellemzésében meg szokták említeni, hogy tőmondatokban beszélnek, ezt 26 éve tapasztalom is valaki által, aki fontos (volt?) nekem. Az összetett mondataitokban sincs felesleg, tipikusan szépen lényegre törő, ettől kissé titokzatos is marad, és rendkívül olvasmányos. Maximálisan kalandos, ami szintén magával húz, az ember még és még többet akar tudni.

Csipai Roland (zeneszoveg.hu):

Egyértelműen egy hiánypótló korrajz és történelmi jelentőségű mű! 🙂 Elképesztő, hogy így összegyűjtöttetek mindent és az is, hogy előrelátó módon megtartottatok minden kapcsolódó kordokumentumot.
Szeretem az őszinteségeteket és azt a lazaságot, ahogy ezt a korszakot végigcsináltátok, végig buliztátok, végigéltétek.

Tibbah (Bloose Broavaz):

Szép vastag, igazi Nagy Könyv! Gratulálok a könyvhöz, a sikerekhez, az évekhez! Úttörői vagytok a magyar hiphop-nak és húztátok magatokkal önzetlenül az egész szakmát! Óriási tisztelet! Még sok-sok évet kívánok nektek a játékban! 

Songbook.hu:

Elfogultsággal együtt állíthatjuk, hogy a könyv egy kiváló autentikus korrajz. A fiúk megszokott humorukkal és rengeteg különlegességgel mutatják be nekünk a rap, a hip-hop és saját maguk fejlődését miden értelemben. Igazán sok érdekességgel gazdagodik mindenki, aki veszi a fáradságot, hogy 20 karakternél többet olvasson.

Nos, ha kedvet kaptatok, rendeljétek meg ti is az AC könyvet ITT.

“Csók, Zolee bácsi!”

Ez is érdekelhet :

Szólj hozzá