Rapháború 35. Tomcat vs. Berger Szigfrid

Egy igen meglepő beef landolt nemrég a világhálón, ugyanis nem más írt dalt, mint Tomcat, az egykori blogger, bombagyáros, tolvajkergető, aki jelenleg Kanadában él. Tomcat személye igen érdekes, hiszen ő maga sem tagadja, hogy igen provokatív megnyilvánulásai voltak a múltban, ám minden oka megvolt erre, mert olyan emberről beszélünk, akit minden eszközzel megpróbáltak elnyomni és besározni. Ugye ő az a rasszista, antiszemita, sátáni figura, akivel ijesztegetni lehetett az arra vágyókat. Igaz, ma már nem boldogítja tovább a magyarokat, csupán kanadai vlogjával jelentkezik néha, de már itt sem a Polgár Tamás csatornán, hiszen annyira szabad világ van, hogy azt is letiltatta valami feljelentő, tehát Tomcat gyakorlatilag nem létezhet. Igaz, annyira volt náci, hogy Hitlerről kijelentette, hogy elmebeteg volt, rendszeréről az mondta: “Egy kicsit beteg rendszer volt az is, nem szimpatizálok vele” és akkora antiszemita volt, hogy egy zsidó nővel élt együtt, a rasszizmusról pedig a Mérő László vitában(ITT megtekinthető) a következőket hangoztatta: “Nem vagyok rasszista, viselkedés szerint különböztetem meg az embereket” . Nyilván a Tolvajkergetők sem voltak szentek később, de azt hiszem, számtalan biciklis volt hálás nekik abban az időben, amikor tevékenykedtek, ez nyilván nem volt véletlen. Az ő kirakatperüket pedig tanítani kéne a jogi egyetemeken. Ezúttal Berger Szigfiddel, azaz Mc Szigfriddel rúgta össze a port, úgy tűnik, Kanada nem elég nagy ország kettejüknek, No, lássuk, mit is írt Tomcat!

https://www.youtube.com/watch?v=ZCW9RcZZOeE

Ennek a dalnak megszületését pedig egy bitchute videón magyarázza el. Sajnos, erről a platformról nem tudjuk úgy beágyazni, mint a YT cuccokat, ezért IDE kattintva megtekinthetitek(és tényleg nézd meg, mert tanulságos). Most pedig nézzük, hogyan reagált erre Szigfrid:

“Aláírásommal kijelentem,Tomcat azaz Polgar Tamás Fö hangadòja a Szélsö jobbos szerevezeteknek. Náci ideólogiát hírdet , rasszista ,cigány ellenes . Miatta is hagytam el az othonomat és kényszerültem Kanadába menekülni.”

Nos, úgy tűnik, Tomcat a fő hangadója a szélsőséges szervezeteknek, nem tudom, van-e még ilyen egyáltalán, talán a hivatalos rettegők és a BLM statisztatüntetői közt akad, de Torockaival nemrég volt egy kis netes csörtéjük, tehát a Mi Hazánk vonal nem igazán játszik, a kuruc.info-val pedig évek óta rühellik egymást, a Magyar Gárda talán már nem is létezik, a Betyárseregről szintén nem hallani, tehát milyen szélsőségesek fő hangadója lenne? Miatta kellett elmenekülnie Szigfridnek? Valóban? Ha valaki Tomcat miatt hagyta el otthonát, az elég szarul csinált valamit, úgy érzem. És a helyesírást mi miatt kellett elhagynia? Ne értsetek félre, mielőtt még ítélkeznétek, Tomcat a videójában kijelentette, hogy nem kedveli a cigányokat, nyilván nem alaptalanul. Mi sem vagyunk túl PC oldal, bár más a véleményünk, ezt ki is fejteném. A közvélemény azt mondja: Nem ítélhetsz meg egy népcsoportot egy ember tette(mondjuk egy gyilkosság) alapján, de én azt mondom, nem ítélhetsz meg egy embert egy népcsoport alapján. Le is vezetném. Általában nem szeretik a cigányokat. De! Mindenki, aki nem szereti a cigányokat, közli velem, hogy de neki van egy roma haverja/barátja/spanja/csaja/pasija, aki teljesen normális és nagyon rendes. Nos, ha ezt beszorozzuk a teljes magyar lakossággal az országhatáron belül, akkor tízmillió magyarnak ugyanannyi szívének kedves cigány származású ismerőse van. Ha ebből kivonjuk azt, hogy sok a közös halmaz(ismerős) és hogy pontos számot a kutatások nem adnak meg, csupán a demográfiai robbanásokról számolnak be és százalékban kalkulálnak, inkább csak becsülnek(az 1984-87-es a cikobi felmérés után a Debreceni Egyetem kutatási eredménye: az ország összes településére kiterjedő 2010 és 2013 között lezajlott adatgyűjtés szerint a teljes népességen belül 3,7 százalékról 8,8 százalékra nőtt a cigány népesség aránya, ám a falvakban ennél magasabb, 11,5 százalék. Az elmúlt harminc évben a cigánynak tekintett népesség száma 400 ezerről 876 ezer főre nőtt, tehát több mint duplázódott Magyarországon), akkor is rengeteg normális romának kell lennie. Gondolom, Tomcat miatt viszonylag kevesen mentek el az országból.

Csupán összehasonlításképpen lessük meg, hány magyar hagyta el az országot az utóbbi néhány évben: “Az elmúlt években legalább 250-350 ezer ember hagyta el Magyarországot, de tavaly januárban a nagykövetségek becsléseire alapozva Matolcsy György akkori nemzetgazdasági miniszter már 500 ezerre tette a külföldön dolgozók számát (Ezt a kutatók többsége túlzásnak tartja).” írja a HVG. Persze magyar lehetett roma is, de nyilván nem Tomcat miatt léptek le. Mi is lehetett az ok? Ugyanabból a cikkből idéznék: “A tervezgetők nagy többségét a magas bérek, a jobb munkalehetőségek vonzzák külföldre, 40 százalékuk mondta azt: azért akar menni, mert itthon nem talál munkát. Mindössze 21 százalékuk panaszkodott magánéleti problémákra; politikai, ideológiai okokat pedig csak egy törpe kisebbség, a megkérdezettek 5 százaléka említett. Érdekes, hogy a tervezgetők 22 százalékát a kalandvágy is mozgatja.”

Nos, ügyünkben nyilván két világnézet csap össze egymással. Tomcat nem fogja megkedvelni a cigányokat, ahogy ő fogalmaz, a romákkal semmi baja, neki a cigányokkal van problémája, ugyanakkor érthető a másik fél is, hiszen senki sem tehet a származásáról. A viselkedéséért és a megnyilvánulásaiért viszont vállalnia kell a felelősséget mindenkinek, ugyanúgy Szigfridnek, ahogyan Tomcatnek is. Nyilván nem prédikálok, hiszen magam is követtem el hibákat az életben, sőt! Talán többet is, mint mások, de olyasmire biztatni embereket, hogy “Ha látsz szembejönni egy magyart és úgy néz rád, baszd telibe, hogy a vérét lefossa, a vérében fürödjön meg. Kisgyerek van vele? Rúgj rá olyat, hogy repüljön!” Nos, ez a pár mondat, amiért igenis valaki megérdemli, hogy kapjon minimum egy beef-et.

Nemrég elhunyt Cserdi polgármestere, Bogdán László, aki Köcsögtelenítő programjával sok ellenséget szerzett, cigányok és magyarok között egyaránt. Én magam a Kötöttfogásban láttam többször. Ő tett valamit a cigányokért és nem üzengetett ilyen módon senkinek. Persze, értem én, szólásszabadság van, mindenki azt mond, amit akar, az intelligencia és a stílus dönt, kérlek, ezt vegyétek figyelembe a reakcióknál.

Ez is érdekelhet :

Szólj hozzá