Lory B ismét elhagyta a Kartelt

Úgy tűnik, az élet ismétli önmagát, hiszen a kilencvenes években már egyszer megtörtént az eset, amikor a Kartel sikere csúcsán Lory úgy döntött, otthagyja Zolee csapatát vallási okokra hivatkozva. Ezután szólólemezei is megjelentek, néhány éve pedig újra visszatért a Kartelbe, akikkel igen aktívan dolgoztak, megjelent a Helldorado friss verziója és az Oldskool album is, melyen Lory B igen nagy szerepet vállalt, így mindenkit meglepett ez a döntés. A Kartel nyilatkozata: “Kedves Kartel rajongók!
A tegnapi nap folyamán Lory B testvérünk úgy határozott, hogy elhagyja a Kartelt. Döntését tudomásul vettük, és ezúton szeretnénk nagyon megköszönni a munkáját, illetve kívánunk neki sok sikert a jövőbeli terveihez, munkáihoz!
Peace & love”

Lory B pedig így reagált az eseményekre: ” Kedves rajongók és a zenei pályámat támogatók! ! Egy nagyon nehéz,de számomra fontos döntésre jutottam, mégpedig arra, hogy a Ganxsta Zolee és a kartel formáció sorait többé nem erősítem!
Nem vesztünk össze és nincsen gond. Ez az én döntésem,hogy nem járok azon az úton amin eddig. Kérdéseket ne tegyetek fel, mert nem szeretném megmagyarázni a döntésemet.
Hálás vagyok mindenért amit együtt átéltünk és megéltünk! “Aminek kezdete van, annak vége is” igy nem csak a kartellel kapcsolatban élem át ezt a helyzetet!
Kívánok sok sikert a csapatnak a jövőben!
Ölelés. Forever kartel!!! “

Ez is érdekelhet :

Szólj hozzá