Új karantén videók: Hyena The Masc, Feszkó, Slow Village, SÉF

Ismét érkezett néhány karanténos cuccos, kezdjük is Hyena The Masc dalával, melyhez készített egy kis házi videót, témáját tekintve ugyan sok köze nincs magához a vírushoz, de azért megemlíti a karantént és bizony ez a dal érdemelne egy rendes klippet is.

A következő anyag Feszkó “Szabad Magyarország” című dala, ami szintén nem kapott rendes klippet, inkább csak innen-onnan összeollózott azt azt, de ezúttal megbocsájtjuk(másokor ilyet nem rakunk ki), de a karantéjozásra való tekintettel most mehet. Témáját tekintve ő sem igazán a vírussal foglalkozik, inkább egyfajta társadalomkritikát fogalmaz meg.

A Slow Village – Kilét-je a következő, ismét egy szobarap, ami Tinkéktől annyira azért nem meglepő, ehhez még karantén sem kell, mindenesetre besoroljuk ide, hiszen a srácok is official vírusvideó-ként hivatkoznak az anyagra.

A következő egy stream videó, amit a SÉF csapata a Titkos Valóság YT csatornáján adott egy kis koncertet maszkban, ráaádásul még egy kis Cseh Tamás-Másik János is belefért, amiért külön respekt jár a srácoknak.

Ez is érdekelhet :

Szólj hozzá