Rapháború 32. BSW-MISSH-ESSEMM avagy az utolsó Flexhuszár

Újra itt a december, ami azt jelenti, hogy megérkezett a friss Csillagok háborúja epizód, aminek a költségvetése természetesen nem ér fel a magyar rapzenei világ összehaknizott milliárdjaihoz, amiből ájfonokat lehet törni. Már nem emlékszem pontosan, hogy Misshtől bocsánatot kért-e már a sok rohadék, görény, mocsadék, szemét újságíró, aki meg merte említeni, hogy ő egy kicsit túl komolyan vette az Exploited Sex and violence című dalát, ami tulajdonképpen ebből a három szóból áll, de aki ilyen gazdag, annak igazán tökmindegy, mit hogyan értelmez. Jó, nem lehet mindenkinek a nőverés a hobbija, de mi mindenképp támogatjuk az ilyesmit. Szerintünk nem csupán verni kell a nőket, de folyamatosan alázni is, profibbak akár prostitucióra is kényszeríthetik, mi mindenképpen drukkolunk. Nem is oly rég közzétettünk egy miniszterelnöki interjút (ITT csekkold), melyben a BSW klipjét elemzi a főmufti és kifejti, miért is lehet új himnusz a dalból. Igen, az Emlők és Popó című hőskölteményről van szó. Nos, a BSW zseniális marketingkampányát nem mindenki vette poénra, mi sem tesszük, főleg, hogy egy minden ízében mentálisan teljesen egészséges ember hányta tele az internet azzal a kritikával, hogy neki mennyire nem számít a pénz, mindezt azzal alátámasztva, hogy neki mennyi pénze van és hogy nyilván a BSW-nek nincs, hiszen ha lenne, nem szövegelnének arról, hogy van, hisz neki van és nem szövegel arról, hogy neki nincs, mivel van, mi van? Ne csodálkozzunk, ha elveszünk e bonyolult művészlélek érvlabirinusában, verjünk inkább nőket, az egyszerűbb. Mondjuk, ő azóta bocsánatot kért és a legjobb barátok, szóval, így kell ezt. Ezt még értjük is. Mondjuk, e sorok írók írója olyan kőgazdag, hogy nincs ájfonja. Bizony. Mert megtehetem. Na, ezzel kevesen tudnak versenyezni manapság és ez nem vicc.

Mindenesetre elgondolkodtató, hogy a BSW és MIssh is épp merre terelgeti az ifjúságot. Mi egyébként egyetértünk mindenkivel, szerintünk a legjobb példákat láthatjuk és ma már úgy vagyunk vele, ha erre megy a világ, mi vele tarunk és rohanjunk minél előbb a pusztulásba, rajtunk nem múlik, kell az a kis kokain, meg gyógyszer, meg a minimáldalszövegek. Jó, mi is kurvázunk és heroinozunk, csak mi keményen toljuk. Tegnap, miután felszívtam egy kis viagrával kevert rovarírtószert a háromnemű hormontörpenő seggéről, magam felé fordítottam a másikat(talán kilencéves kisfiú lehetett), akinek miután eltörtem a kezét és belehugyoztam a szemüregébe, még kiosztottam néhány csicskapofont kurjongatva egy izzó palacsintasütővel, mielőtt elélveztem volna a herémre csatlakoztatott magasfeszültségű villanydrót segítségével. Szóval, játszhatunk így is, csöcsök és segg, ugyan már! Flexelés, ugyan már, én már a huszonkettedik században gondolkodom, gyerekek, ide tartunk. Csak ott már nem lesz ilyen gyönyörűen megfogalmazva a líra. Kérdés, akarjuk-e, hogy szeretett stílusunk ide jusson. Tudjátok, van ez a legfelkapottabb dolog a youtube-on, na, az tűpontosan jelzi, hogy mi az a trágya, amit inkább ne, sztárelőadóstúl, megtekintésszámostúl, meg kurvaanyjástól. Véleményem szerint maradjunk a normalitásnál. Ez a Missh videó tökéletesen bemutatja, hogy milyen NEM AKAROK LENNI. Meg persze a BSW klip is, mentségükre legyen mondva, ők ezt az egészet poénra vették már egy ideje. Hogy ti mit választotok, mi az értékrendetek, ti magatok kell hogy meghatározzátok, mindenesetre, próbáljatok meg ne felszínesek lenni, mint ez a srác. A BSW meg megy, amerre viszi a divat, ha majd élő majomagyvelőt kell  szétverni és megenni, mert az a trend külföldön, a BSW majd kér hozzá kanalat. Egyébként Essemm is beleállt a BSW-be nemrég, a dal alant.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=spdA6MViuS8&feature=emb_logo

 

https://www.youtube.com/watch?v=LE3mDRMKE5E&feature=emb_title

 

https://www.youtube.com/watch?v=Qnm2MK2XFlE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2bsGg8Pk5nmGKQWcsg4psGKFK7ED28Nsf73d54aN-WMOZmDC6J7bF-JUA

Ez is érdekelhet :

Szólj hozzá