BSW – Csöcsök és segg Klip

Nagy megtiszteltetés érte oldalunkat, hiszen maga Orbán Viktor miniszterelnök értékelte számunkra az új BSW klippet.

-Miniszter elnök Úr, Ön igen jó véleménnyel van Gaben és Matyi új daláról és az ehhez kapcsolódó klipről.

-Így van, tisztelt Hölgyeim és Uraim, Csöcsök és segg, még egyszer mondom, csöcsök és segg, a kurva élet, számomra ez egyértelmű üzenettel bír, hiszen fogy a magyarság és minden módszer helyes, ha meg akarjuk állítani a népességcsökkenést és ha csak a radikális út segít, akkor nekünk ezzel kell dolgoznunk, hiszen ha többen vagyunk erősebbek vagyunk és így Magyarország befolyása nőhet az Európai Unióban, ehhez pedig a dalban említett testrészek jelentősen hozzájárulnak, tehát minél többször pörög a dal, az elősegítheti a születési ráta pozitív irányba tolódását, Sokan – tévesen – arra asszociálnak, hogy ez a refrén a Borkai-ügyre utal, de hogy is utalhatna, hiszen nincs Borkai ügy, az említett illető különben sem rapdalt hallgatott a nemi aktus alatt, hiszen tagjaink libidója akkor sem csökken, ha Fekete Pákó muzsikája szól, de képzeljük el egy pillanatra, mi történt volna, ha akkor a BSW dalszövege csendül fel a háttérben, biztos vagyok benne, hogy igazi kereszténydemokrataként több a megtermékenyítés, jobb a spermaminőség, így egészségesebb gyermekek jöhettek volna világra. A Világ Egészségügyi Szervezete régóta figyelmeztet: az elmúlt évtizedek során tapasztaltak szerint egyre csökken a spermiumok száma a férfiaknál. Ezzel együtt a mozgékonyságuk is romlik, de úgy gondolom, ez és az ehhez hasonló dalok segíthetnek, javulhatnak az adatok.

“Nem szól ránk senki, megtehetünk bármit” Ez a mondat egyértelműen utal a brüsszeli viszonyokra, üzenjük Brüsszelnek, velünk nem kekeckedhetnek, hiszen mi voltunk az elsők, akik megállítottuk a migrációt, nem csak a múltban, de a jelenben is, ám nyilvánvalóan hálátlanok európai szomszédaink, de ezzel is jelezzük, tisztelt Hölgyeim és Uraim, mi megtehetünk és meg is teszünk bármit, nyilván a magyarok érdekében Soros György ellenében. És tegyük hozzá, Magyarország nem fogadhatja el azt, hogy a jogállamisághoz kössék a források kifizetését. A szöveg további része a GDP növekedésére utal, hiszen “Megvehetünk bárkit, megvehetünk bármit.” Igaz, ez az Izraellel ápolt jó viszonyra is utal egyben, hiszen emlékszünk még Simon Perez szavaira, ma már mi vagyunk azok, akik kijelenthetjük ezt. “Most nézd, betemet ez a sok pénz” Nézze, a legfontosabb, hogy visszaadjuk az európai emberek biztonságát, mivel máshogy nem lehet, ezt pénzzel tesszük, ha jók lesznek a számok, emelek. És ez egy jó szám! Nem véletlenül most adtuk át a Puskás Ferenc Stadiont, van miből! A magyarok szorgalmasan dolgoznak ezért. “Fent van a geng, kapb be a farkam.” Talán az egyetlen elítélhető sor az egész dalban, hiszen a cél, hogy még több gyermek szülessen, ám ha előjátékként, pettingként tekintünk erre, tisztelt Hölgyeim és Uraim, még ez is elfogadható. “Lépek, mer’ megy a gépem”, teljesen nyilvánvaló, hogy itt a Fidesznek és talán egy kicsit nekem is kedveskedni akartak a szerzők, hiszen rengeteget utazunk repülővel, helikopterrel, Semjén Zsolt különösen büszke e sorokra. Az sem véletlen, hogy többször elhangzik a refrén, csöcsök és segg, a kurva élet, még egyszer mondom, csöcsök és segg, a kurva élet, hiszen a családi támogatási programunk rendkívül népszerű, A CSOK-ot a meglévő gyermekeik után házastársak, élettársak és egyedülálló szülők, életkoruktól függetlenül igényelhetik lakás építésére, vásárlására vagy bővítésére. Ha kifogynánk a lakásokból, a kilakoltatásoknak köszönhetően lesz még üresedés a jövőben, ha pedig valaki akadékoskodna, ne feledje: “Megvehetünk bárkit, megvehetünk bármit”, nagyon találó ez a dal, azt hiszem, új himnuszt csinálunk belőle, hiszen a Nélküled-botrány tönretette azt a kiváló nótát és az érzéseket, melyet kiváltott, a Csöcsök és segg sokkal jobban szólna a lelátókon, mint az Ismerős Arcok zenéje, hiszen azzal az Index újságírói is könnyebben tudnak majd azonosulni és nem lesz kérdés, hogy feláll-e, hopp, épp most röpül felém egy labda, le is veszem, na, meg is van, tudja, én mindig így csinálom, néha Lőrinc gyerekei átrúgják ide a kerítésen túlra, de mindig visszarúgom. Tudom, őt gyakran érik vádak, hogy nagyon meggazdagodott és egyszer majd felelősségre vonják, engem is vádolnak olyasmivel, hogy az az én pénzem, ő meg csak stróman és ha egyszer beüt a krach, rajta csattan majd az ostor, hopp, megint átrepült a labda, de mint mondtam, tisztelt Hölgyeim és Uraim, én mindig visszarúgom Lőrinchez.

-Még valami, Miniszterelnök Úr?

-Igen, ne feledjék, Csöcsök és segg! Ellenzékváltást! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

https://www.youtube.com/watch?v=W-pHtgMG6P0&feature=share&fbclid=IwAR1_ISf21LsB0iiISqUVUxPp9CNttK-ahndocCAREJc41sBmBGM5qmZ45x8

 

Ez is érdekelhet :

Szólj hozzá