Az Animal Cannibalz Máté Péter díjat kapott

Nemrég érkezett a hír, mely szerint az AC tagjait Máté Péter díjal tüntették ki, erről és egyéb dolgaikról alant találhattok egy rövidd összefoglalót:

“Nemzeti ünnepünk, Március 15-e alkalmából idén is kiosztásra került a Máté Péter díj. A díjazottak között volt az idén 30 éves Animal Cannibals együttes teljes legénysége: Dósa Richárd és Koller László, azaz Ricsipí és Qka MC. A miniszteri elismerést Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere adta át 2019. március 13-án. Animal Cannibals – Az eddigi legYObbak // MP3 válogatás 30 év dalaiból
Megjelenés: 2019.04.01.

 

 

Ez nem egy szimpla best of lemez. Ez világújdonság!
Jön a limitált számban elérhető mp3 válogatáslemez! 89 teljes dal egy korongon!
Öt lemeznyi zene egy CD-n!
Csupán 333 db-ot gyártunk le belőle, így valóban kuriózum lesz a lemezgyűjtők számára.
Hallgathatod kocsiban, otthon, számítógépen, laptopon és minden mp3 CD lejátszására alkalmas eszközön.
Tracklista: Takarítónő, Péntek, Ezittaz, Mindenki azt akarja, Hazafelé az út veszélyes, Minden változik, A.N.I…, Yozsefváros, Budapest nyáron…, Kérek egy puszikát, Ülünk a vonaton, Fesztivááál, Csillogjon, csörögjön!, Szájkarate, 1×1, Vasárnap reggel, Hangya a gatyában, Csirió, Kanni-bál, Szimpla dolgok, Régi cucc, Hawaii-i nyár, Csak karácsony, Először mindenki béna, Faház meg sátor, Kezeketamagasba, Ne menj, ha H.Í.V. a lány, Rap diszkó, Gurul, Tudod, az élet szép, Vissza!, F.F.F.F., Nemér, Minden sarkon, Ezzel a számmal, Szól a rádió, Ez a hip-hop, Mi a kotta?, Egy szebb világ, Lassíts!, Valaki kell, Hey Dj!, Két hétig egyedül, Mindent lehet, Mindenki más, Mint a filmeken, Indul a vakáció!, A meló mellett, Neked ez így Yo?, Mutasd a hátad!, Kapd ki a hajam!, Remélem, Tehetség, kitartás, szerencse, Csak ennyi??, Lökd fel, Csepp a tengerben, Gondolatok, Országjárás, Kixeretik, Edd meg a telefonom, Hat betű, Ezt a várost, Segítség, megfagyok!, Helló, meló!, Egy telepi srác napja, Káromkodós dal, A pénz nem minden, Szedd össze magad!, É.J., Melyik, melyik?, A nyár sztorija, Lóg, Siess postás!, Állat Kannibálok, Semmi, Nincs ándu, Tessék vigyázni!!, Soha többet együtt, Még nem mentem el, Öt közös betű, Jönnek az ufók!, Nincs ember, aki elbír vele, Semmi gond, Valami furcsa, Itt van az idő, Robbanunk a semmiből, Mindenki, Északon, délen…, Tarolnak az emszík.

Ajánlott fogyasztói ár: 4.850 HUF
Már most előrendelhető a kedvenc zene lelőhelyeden ITT.

Már most érdemes feljegyezni a dátumot: 2019.08.18.
Az év legnagyobb kannibál koncertje idén a Budapest Parkban lesz.”

 

Ez is érdekelhet :

Szólj hozzá