Lil G – SEB Klip

Helyszín: egy amerikai bíróság valami szar sorozatból. Szereplők: Közértes, az ügy vádlottja, bíró, ügyvéd, esküdtek, rendőrök és náhány statiszta. Közértest épp az ügyvéd faggatja:

– Mr.Közértes, Ön azt állítja tehát, hogy semmi köze Lil G-hez, nem rajongója az elmített előadónak és személyesen sosem találkozott vele.
– Igen, így van, én csupán cikkeket írok egy olda…
-Csak igennel vagy nemmel válaszoljon!
-Igen.
-Ha jól tudom, Ön egy oldalt üzemeltet Közértes.hu néven, melynek tartalmát Ön szolgáltatja, megfertőzve ezáltal a fiatalok lelkét a rapzenével, mely csupán drogról, szexről és erőszakról szól.
ügyvéd: -Tiltakozom Bíró Úr, ez roszindulatú feltételezés.
bíró: -Helyt adok, tegye fel másképp a kérdést!
-Tehát Ön, Mr.Közértes, nemrégiben írt Lil G-ről egy cikket, melyben jelenségként tárgyalja a hölgy munkásságát és ezért komoly kommentbírálatok érték az Ön oldalát az olvasók részéről, akik a minőségi muzsikák miatt fizetnek elő az Ön..hogy is mondta..lássuk csak(elővesz egy papírfecnit és rápillant) üzletszerű vallási napilapjára…?
-Ez csupán egy vicclap.
-Igen, én is így gondolom, elnézve néhány tartalmat, mi is ez, megyar rap?-kuncog. A teremben lévő jórészt afro-amerikaiakból álló közönség szintén félénken mosolyogni kezd, majd harsány röhögésben tör ki. Egyébként enyhe marihuána szag terjeng a levegőben.
-És az igaz, hogy a magyarországi legfelkapottabb youtubevideók között Lil G és Nemazalány anyagai a legnépszerűbbek jelenleg?
-Igen.
-Tényleg?-és a közönség felé fordul, széttárja két karját-akkor mindent értek, nincs több kérdésem!
A közönség leesik a székről a röhögéstől és miután levetítették a legnépszerűbb videókat egymást túlkiabálva rampapapamoznak, bumbumbumoznak, malibuliznak és nyenyenyenyenyéznek.

Közértest végül felmentik a fiatalok eszmei megrontásának vádja alól, hisz bebizonyosodott, nem ő állítja elő ezeket a tartalmakat, csupán a terjesztésben vesz részt, de mint újságíró, ő csupán a valóságot közvetítette Magyarországon, Magyarországról, a zenei ízlést nem ő alakítja. Lil G viszont egy csapásra világhírűvé válik és immár globálisan terjeszkedik az általa generált jelenség. Emberek százezrei kíváncsiak a fellépésére, kislányok farsangon Lil G-nek öltöznek(Halloween-kor néhány bátrabb fiú is) és országszerte jelennek meg a Lil G világnézeti klubbok, ahol intelektuellek elemzik a szövegeket, emellett mgjelenik a Lil G kalandjáték is. A Disney egész estés animációs filmet készít, de tárgyalnak egy stop motion elkészítéséről is, ám mivel tudjuk, milyen mocskos a filmvilág, itt-ott felbukkannak a Lil G pornók is, melyben Lilhez hasonló lányok szerepelnek(mekkora szemétség). A Bosszúállók új, negyvenkettedik részében a Vasember partnernőjeként bukkan fel egy rövid cameora, ám akkora hatást tesz a rendezőre, hogy bizony spin off készül a karakterhez. Hab a tortán, hogy megkapja a Grammy-díjat, emellett oscarra is jelölik ugyanabban az évben. Tarantino is rendkívül pozitívan nyilatkozik róla és közli, szívesen készítené el vele következő moziját. Ám ehelyett Lil G az Idiocracy második részében vállal főszerepet és megkapja második oscar-jelölését a lepukkant, ám sikeresen feltörekvő, suttyó, szabadszájú kisgádzsi szerepének megformálásáért, amiben többen Madonnához hasonlítják és kétségtelen a hasonlóság és melynek betétdala meg is kapja az oscart végül, ez a Seb című alkotás, melyet most meg is tekinthettek. Készül a Lil G életrajzi film is, melynek főszerepét szerénységből nem vállalja, ehelyett barátnője és jógapartnere, Jennifer Lawrence ugrik be.

https://www.youtube.com/watch?v=RX6WOuMs9ZQ

Ez is érdekelhet :

Szólj hozzá