Rapháború 27. Bíró Dávid vs Lefty: Ötlettolvajok avagy a #HipHopBeefs | Terapeuta Vlog [40. rész]

Biztosan emlékeztek rá, hiszen mindössze öt napja történt, hogy Lefty átadta a HipHopBeats kormányrúdját a Rapterápiás Bíró Dávidnak, aki azon nyomban nekilátott és változásokat eszközölt a csoportban, amit a tagok nagyrésze pozitívan fogadott, bár akadt néhány hang, akik nem értették, miért “állt össze” Dávid Leftyvel. Úgy tűnik, nekik lett igazuk, hiszen a corporation alig néhány napig tartott. Mi is írtunk erről, sőt, Lefty részéről egy hatalmas és jófej gesztusnak tartottuk a dolgot, hiszen hozzáértő ember kezébe adta a gyeplőt, aki élt is a harmincezer tagot számláló csoport kínálta lehetőséggel. Dávid videójából egyébként kiderül, hogy még decemberben egyeztetett a konkurencia, azaz az Egységben a hip hop csoport egyik tagjával, hog részt vesz műsorában, ami meg is történt, de Lefty ezt nem tudta megfelelően kezelni, kiderült, hogy Dávid valójában nem kapta meg a csoportot és ma már a kitiltott adminok népes táborát gyarapítja, akivel Lefty már nem is hajlandó szóba állni. Néhányakban felmerült az is, hogy talán esze ágában sem volt igazán átadni bárkinek is a kormányrudat, csupán egy kis figyelemre vágyott. Nos, ezt nem tudjuk, nem hinnénk, hogy erről lenne szó, valószínűleg tényleg nem tudja elengedni, hogy volt adminjai új csoportjával Dávid jó kapcsolatot ápol, neki pedig ez nem fér bele. Persze, Dávidtól megszabadulni nem tűnik túl okos húzásnak, hisz a csoport létszáma hirtelen csökkenni kezdett. A sors iróniája, hogy a Donnie Brascoban épp Lefty szájából hangzik el a mondat: “Rossz fát hugyoztál le, pajtás!”

https://www.youtube.com/watch?v=Vt2gElsKuuk

Dávid a következő üzenetet tette közzé új vlogja bevezetéseként: “Biztosan hallottátok, láttátok már, hogy újra hiphopbeats lett a csoport neve, amit Lefty magától változtatott meg. Velem semmiben nem egyeztetett, azóta is bujkál előlem és nem mer velem szóba állni. Lefty viselkedése több, mint szégyenteljes. Ez a véleményem:

https://www.youtube.com/watch?v=jnUXRDPYQHQ&t=1s

Közben elértük Leftyt is és megkértük, mondja el, mi történt, hogy az ő szemszögéből is lássuk a történetet az Audiatur et altera pars szellemében: “Mindent elmond a vlogjaban. Felkértem. Aztán történt valami, amivel tisztában is van és ezért kirúgtam. Csak én nem nyavajgok, mint ő. Most ott van, ahova való, a Leftytől kitaszìtottak társaságában. #LKT. A csoport létszáma nem csökkent és nem is nőtt. Jött pár követője, aki ment is vele. Nekem nem szólt erről az EHH műsorról. Mutatom, mikor tudtam meg:. Másfél órával előtte szólt elég lekezelő hangnemben, hogy ő megy haknizni a konkurenciához.

 

Közben Lefty ígérte, hogy bővebben ír majd a dologról később, de kaptunk üzenetet közben az Egységben a Hip Hop csoport egyik adminjától is, Gáspár János Tql-tól:

“Az egész dologból az Egységben a Hip-Hop csoport profitált a legtöbbet , ugyanis amint megtudtuk mi történt le is csaptunk Dávidra és felkértük , hogy csatlakozzon az admincsapathoz amit Dávid örömmel el is fogadott és a csoport tagjai is örömmel értesültek a hírről . Mindenképp esedékes volt a csapat bővítésa mivel a csoportban a megszokottnál is aktívabbak a hiphoparcok , és tulajdonképp Dávid pont kapóra jött és örülünk , hogy egy hozzáértő ember csatlakozott hozzánk .”

Ez is érdekelhet :

Szólj hozzá