Ismét előhúzták a Gotti-kártyát

A Tények című műsor Gottival foglalkozott ebben a hónapban, amit ITT meg is tudtok tekinteni (kb a nyolcadik perctől foglalkoznak az üggyel), melyben bemutatják, hogy Gottit és társait többrendbeli okirathamisítással  és hivatali vesztegetéssel vádolják, Gottit pedig a bűnbanda fejeként igyekeznek beállítani, ami igencsak csúsztatás, hiszen ötödrendű vádlott az ügyben. Gotti eljuttatott hozzánk egy közleményt, melyet megosztanánk veletek, mivel a műsorban ő maga nem nyilvánult meg:

“Köszönöm a lehetőséget a Közértesnek. Remélem, minél több emberhez eljut. Kezdeném ott, hogy semmilyen közöm sincs párthoz, szövetséghez ,szektához, titkos társaságokhoz. Először jó pár évvel ezelőtt húztak elő a kalapból, mivel feltűntem pár politikai rendezvényen kampányidőszakban. Ezt soha nem is tagadtam az életben, sok rendezvény biztosítással kapcsolatos munkát láttam el. De nem voltam és nem is leszek párttag, se szimpatizáns, ennek egyetlen oka van: nem érdekel a politika.

Az első ellenem irányuló hírek öt éve láttak napvilágot a Sóher Himnusz című dalunkkal kapcsolatban. A média munkatársai biztosan a tények hiányos ismerete miatt rugaszkodhattak el oly messzire a valóságtól, valótlan tartalmú hírek közlésével velem kapcsolatban. Én nem vagyok se homofób, se rasszista, se antiszemita, nekem jó pár meleg esetleg roma vagy zsidó barátom van és kedvelem őket, ahogy ők is viszont, soha nem érdekelt kinek milyen a bőre színe, a nemzetisége, a nemi identitása, vallása vagy a politikai elkötelezettsége, a XXI. században élünk, ezt el kell fogadni, változik a világ, mindenki úgy éli az életét, ahogy neki az jó. A zene pedig olyan, mint egy mozi díszletekkel, szereplőkkel, kiszínezett sztorikkal tele… 2013-ban odáig fajult a lejáratásom, hogy feljelentettek az egyik zeneművel kapcsolatban, uszítás volt a vád..nevetségesnek tartom, hisz egy demokratikus országban élünk ahol költői és szólásszabadság van. Egyébként ide tartozik és nem mellékes hogy két év után az ügyészség megszüntette az ügyet bűncselekmény hiányában..

Pár nappal ezelőtt is felröppent a hír, hogy ellenem eljárás van egy 2016-os ügyből kifolyólag, ami egy hivatali vesztegetés. Elvállaltam egy személykíséréses legálisnak tűnő munkát, sajnos ez lett a vége. De biztos vagyok benne, hogy hamarosan kiderül az igazság és újra tiszta lappal tudom folytatni az éltem. De erről nem kívánok többet mondani. Nagyon remélem, hogy ezután tisztázódott a mítosz velem kapcsolatban és béke borul szép hazánkra..Csók.”

Gotti már nem az első rapper, akit a politika játékszerévé kíván tenni. 2013 szeptemberében Dopeman  tette próbára kissé megkopott grundfocitudását a miniszterelnöki hungarocellfejjel, nem is sejtve, hogy ezt mifelénk büntetik, így garázdaság vádjával állt bíróság elé, végül másodfokon felmentették. Reméljük, Gotti is tisztázza magát a vádak alól.

Ez is érdekelhet :

Szólj hozzá