Follow The Flow – Plátói Klip

Jó kis falunapnak ígérkezik, gyere mán! Nem és nem! No, mondom, gyere, lesz Follow The Flow koncert is! Igen? Az mi? Olyasmi zenét játszanak, mint a Majkáék mostanság. Akko’ gyüvék! Mondom jó lesz, gyá!

Két bejegyzéssel ezelőtt még Denizt baszogattam, aki ehhez a pazar díájeszióhoz képest hardcore-ba tolja a rapet, így utolag úgy érzem, kissé igazságtalan voltam vele, főleg, mikor e kellemes ritmusokon olyan előadó tolja, mint Fura Csabi. Rendben, értem én, hogy a Káva-tagok lusták voltak, a szekérnek meg menni kell, kell a kenyér az asztalra és fejlődés címen mindent el lehet adni a már alaposan megdolgozott közönségnek, meg hogy kell az igényes popzene, de Fura Csé szólóban is adta, erre beszállt ebbe a projektbe talán két éve, aztóta meg, khmm, hogy is fogalmazzak finoman, elveszett művészetének magnetikus kisugárzása, mellyel korábban annyi mindenkit megfogott, hogy fejest ugorjon a tucatba. Kell a pénz, valljuk be, ez van, gyerekek. A youtuber rajongók egymást túllicitálva próbálják bizonygatni, hogy ez mekkora dolog, szóval valakinek bejön. Akik viszont nem vevők a Punnany, Majka, Wellhello-féle vonalra és Fura kreatívabb, rímelős arcát kedvelik inkább ne is próbálkozzanak, előbb-utóbb úgyis utoléri őket a sláger valamelyik kereskedelmi rádióadón.

Szakács Gergőről fogalmam sem volt, kicsoda, feltételeztem, valamelyik tehetségkutató gondozásában kerülhetett elő, vele nincs is különösebb baj, tipikus popelőadó, olyan, akit az ilyen műsorok kitermelnek, BLR meg ugyanazt hozza, mint eddig is, csak ezúttal Majka nélkül. Hallgassátok meg és döntsetek, érdemes volt-e erre  vennie az irányt Fura Csabinak vagy jobban örülnétek egy új Káva, esetleg egy Furakor lemeznek…

https://www.youtube.com/watch?v=Pwr2cYs4iBQ

Ez is érdekelhet :

Szólj hozzá