Bíró Dávid szakított a Maxirádióval

A nagy kérdés: megszűnik-e a Rapterápia. Bíró Dávid néhány napja posztolta ki az alábbi sorokat, ami igen nagy meglepetést okozott a műsor kedvelői körében, hiszen szinte természetes volt, hogy ha néha egy-egy adás ki is maradt, a hétfői Rapterápia szinte állandó. Hogy mi történik a jövőben és megmarad-e a műsor, kiderül Dávid szavai nyomán:

“Hétfőn kiírtam, hogy változások lesznek, de konkrétumokat még nem írtam le. Kötelességemnek érzem, hogy tájékoztassalak titeket a kialakult helyzetemről.

A MaxiRádió és én szakítottunk egymással,  úgy érzem harag nélkül váltunk el, de nem vagyok elégedett azzal, ahogyan távoznom “kellett”. Több mint 3 évet dolgoztam ennél a médiumnál, rengeteg munkát fektettem bele a rádióba, amit ők szerintem nem értékeltek igazán. Őszintén kívánok nekik sok sikert a továbbiakban, hiszen az ex-kollégáimmal megőriztem a jó viszonyom és hiszek abban, hogy ez a társaság megérdemli a munkájának gyümölcsét.

Rapterápia és Gólterápia műsorai már nem ezen a frekvencián fognak szólni, illetve ha igen, akkor azok csak a régi adások ismétlése lesz. Egyenlőre nem dőlt el ezeknek a műsoroknak a végleges sorsa, csak az biztos, hogy nem állnak meg. Több út, több lehetőség is van előttem, már el is kezdtem felkutatni a legmegfelelőbb lehetőségeket, de azért ez eltarthat pár hétig mire realizálódik majd valami.

Viszont a Terapeuta Vlog-ok továbbra is mennek tovább holnap például egy új videó kerül ki, ahol magyar és külföldi Hip-hop Sample, minták kerülnek bemutatásra. Érdekességekkel, zene bejátszásokkal.

Illetve a Sun City Hip-Hop Fest oldala napokon/heteken belül indul, ahol ismét cikkekre, hírekre és interjúkra számíthattok szöveges formában tőlem. Gőzerővel dolgozunk a csapattal ezen a projekten is.

Ezenfelül a Semleges Térfél csapatával a Magyar foci kedvelők továbbra is találkozhatnak velem, hiszen vasárnap esténkén nyolctól továbbra is élőben jelentkezünk nektek, illetve külön kiadások is várhatóak.

Mindenkinek köszönöm, aki velem van és most fog kiderülni, az hogy ki az aki a rádió miatt volt velem és ki az aki miattam tart mellettem. Bízom benne, hogy az utóbbiak vannak többségben!”

Ez is érdekelhet :

Szólj hozzá