PUFIS INTERJÚ(STREET MUSIC HUNGARY-REBEL BEATZ)

Közértes: -Mikor kezdtél zenével foglalkozni?

Pufis: -Tizenhárom éves koromban döntöttem úgy, hogy az öcsémmel zenélni fogunk és két éven keresztül szövegeket írtunk, gyakoroltunk, aztán tizenöt évesen elkészült az első dalunk Goore-val és Gwm-mel Pappa studiójában, ami nagyon nagy dolog volt számunkra, aztán jöttek folyamatosan az új dalok.

Közértes: -Mikor jött az ötlet, hogy kiadót alapíts és hogy jött a stúdiózás gondolata?

Pufis: – A kiadó ötlete úgy jött, hogy nagyon sokat hallgatom a Strange Music tagjait, aztán jött egy gondolat, hogy mi lenne ha én is csinálnék egy ilyen kiadót és így a Strange Musicrol jött az, hogy Street Music, a studiózás pedig úgy jött, hogy lestem a nagyokat, ugye Pappához jártunk, megtetszett és úgy döntöttem, hogy készítek én is egy saját studiót önerőből, elmentem dolgozni diák munkára stb.. és igy apránként megvettem a mikrofont, keverőt, hangkártyát, és a webcamos mikrofontól sikerült eljutni a mostani felszereltségig, amit a mai napig folyamatosan fejlesztek, így a stúdióban lehetőséget adok feltörekvő és befutott előadóknak is felvenni a zenéiket.

Közértes: -Kik a kiadó jelenlegi tagjai, mesélnél picit róluk, hogy miért éppen ők?

Pufis: – A kiadó tagjai jelenleg: Bianka, Chris Cruz, Hassza, Weszélyes Elemek: Kálo Bone, Gyurma Bone, Chucky, Spike Dilo, Bá, El Diablo,
Beat Maker: E-Rock, M.R.N Hraáb,
Azért éppen õk, mert olyan a csapatunk mint egy igazi nagy család, elválaszthatatlan és segítjük egymást amiben csak tudjuk .

Közértes: -Nemrég Escobar bevett a Rebel Beatz Records-ba. Most, hogy ellene eljárás folyik és úgy tűnik, egy ideig el sem engedik, mi a helyzet a dologgal?

Pufis: -A kiadó megy tovább, a zenéket a helyzettõl függetlenül igyekszünk elkészíteni, éppen készül az új album ami, hamarosan meg fog jelenni.

https://www.youtube.com/watch?v=OHwBgV2kJcA

Közértes: -Mikor várhatunk tőled szólóalbumot?

Pufis: -Február vagy Március Környékén jelenik majd meg, de pontos dátumot még nem tudok mondani egyelõre.

Közértes: -A húgod is rappel, róla mit kell tudni?

Pufis: -Kábé nyolc évesen figyelt fel rám és az öcsémre Chris Cruzra, és tíz évesen megcsinálta elsõ dalát Pride barátunkkal aminek a címe Menj tovább 2 , ami elég sikeres lett, nagyon sokan szeretik, rapben és énekben is jelen van a zenéinkben, most az ének iskolájában fogja jövõre meg mutatni tudását.

Közértes: -Tervezel esetleg egy olyan albumot is megjelentetni, melyen a kiadó tagjai közreműködnek egy-egy számmal?

Pufis: -Igen, készülünk, januárban jön a közös névadó dal, aminek címe Rapp Egyetem lesz és ebben benne van az összes Street Music tag, Január 31-én pedig megjelenik a dupla lemezünk.

Közértes: -A hazaiak közül kiket hallgatsz leginkább illetve kik voltak rád hatással?

Pufis: -Sok mindenkit szeretek a magyar rapiparban, például: Tirpa, Aza, Siska, Mikee Mykanic, Hõsök, Beerseewalk, Wanted, Escobar, és még sorolhatnám..de leginkább külföldi elõadókat hallhatok, Tech N9ne, Krizz Kaliko, brotha lynch hung, Tupac, wu tang clan,stb…

Közértes: -Köszönöm az interjút, üzennél esetleg valamit a hallgatóknak?

Pufis: -Igen, annyit, hogy nagyon szépen köszönöm, hogy támogatják amit csinálok és folyamatosan jönnek az új dalok és videoklipek, Igyekszem a legjobbat kihozni magamból.

Ez is érdekelhet :

Szólj hozzá