RAPHÁBORÚ 10. AZ ESCOBAR-MR.BUSTA KONFLIKTUS

Ismét felborzolódtak a kedélyek és ki más, de tényleg, ki más lehetne az egyik főkolompos, mint a mi szeretett Zsoltink? Megígértem, hogy nem fogok basztázni, mert értelmetlennek tartom ezt a hatalmas hypolást, ami körbelengi mostanában, ha negatívan is, hiszen ezzel is a szekerét tolja minden hozzászóló(és kicsit eltereli a reflektorfényt olyan előadókról, akik megérdemelnék a figyelmet) és igyekszem inkább a zenei részre koncentrálni, de mivel újabb konfliktusunk akadt, kénytelen vagyok beszámolni erről. Ezúttal Escobar került a célkeresztbe, aki ugye egykor még az RTM kötelékeibe tartozott, de miután valamin összekaptak, békében elváltak. Csakhogy, ezek a történetek sosem a “békében éltek, míg meg nem haltak”-formulát követve végződnek(és erről mesélt már Rhino, Razo/ő nem ex-tagként/, Della, Hibrid és még sokan mások is), Esco sem úszhatta meg ezt. Miután megalapította saját kiadóját, a Rebel Beatz Records-ot és bevett néhány embert, köztük a szintén ex-RTM-es Dellát, már kezdődtek a szúrkálódások, két melegítő, egy póló és egy cédéreklám között, igaz, csak finomabb formában, de miután kijött a legfrissebb Escobar klip, már érkeztek a nagyon is egyértelmű üzenetek. Itt közre is adnám a konfliktus szövegét:

Mr.Busta: “A nap képe!Nektek meg megint leírom értetlenek,hogy nem kiadót vezettek,meg nem kiadóba vagytok hanem vidámparkban,ahol elvarázsolt a kastély!!!♡u a faszt fukk u buzik!:)”

Escobar: “Egyszer még kihúzod a gyufát te cirkuszi majom. egyedül ebben a szakmában te nem tudsz megülni a picsádon, ha a KIADÓM környékén mozgás van… elmehetsz a bús picsába az irigységed és az önzőségeddel együtt te géplakatos fejű csíra. Ez a biznisz az enyém a tiéd soha nem is volt. Ez az a brigád, amelyik nem szarral gurigázik, jó lenne, ha leesne végre a tantusz te törpe.”

Mr.Busta: “miért nem írod ki a nevemet te rosszkurva?:)”

Escobar: “befejeztem az írogatást nem az én műfajom…a kurvázásnál elszakadt a cérna…”

Mr.Busta: “jól teszed,hogy befejezted értelmi fogyatékos vagy.nem lehetett és nem is lehet veled beszélni gangsta!el kell dönteni zene vagy börtön??!!!a csicskáid meg rapelhetnek ezerkétszáz évig,sehol nem lesznek!!Most mi jön?Megszurkálsz??Közöd nincs a raphez,menj az édes életbe,híres leszel,pénzed van rá!!!”

Egyelőre ennyi a sztori, reméljük, Escobarnak lesz annyi esze, hogy nem törődik Bustával tovább, hiszen bőven van mivel foglalkoznia és nem a kicsinyes dolgokról van szó, és amit eddig láttam a srácból, annyi bizonyos, hogy a meglepetések embere, hiszen alig egy-két éve bukkant fel a rapszakmában és máris hatalmas hírnévre tett szert, ráadásul az egyik pillanatban még gondtalan fuxos izomagynak hiszed, aki két kézzel szórja a pénzt, utána kijön egy ritka őszinte dallal a börtön és a bűnözői életforma árnyoldalait ecsetelve, ezután pedig önkormányzati képviselőjelöltként látod viszont(ráadásul már korábban közölte, hogy neki nem igazán műfaja ez a rapháborúsdi). Escobart megpróbáltam már interjúra bírni korábban, talán ez is összejön nemsokára…(Időközben felhívott Esco nevetve, elmondta, hogy egyelőre ne készítsünk interjút, mert hatalmas meglepetésre készül és addig nem szeretne nyilatkozni, hogy el ne rontsuk, de garantáltan robbanni fog!)(a lájkok sajna elvesztek, ugyanis átírtam a címet, de jóval ötszáz fölött jártunk, emellett ez a poszt hozta a legtöbb nézettséget, kétezren tekintették meg, örülünk!)

Ez is érdekelhet :

Szólj hozzá