MRW – Gotti Interjú

MRW és Gotti neve mára szinte összeforrt, ők alkotják a W.E.S-t, akik idén már harmadik albumukat tervezik megjelentetni, erről és további terveikről faggattam a fiúkat.

Közértes: -Mikor kezdtetek zenével foglalkozni és ki kereste meg a másikat az együttműködéshez?

Gotti:
-Három éve kezdtem el zenével foglalkozni, én kerestem meg az MRW-t, hogy csapjunk valami közöset, ez volt a Csibész sorsok, ami azóta klasszikus csibész induló lett….

https://www.youtube.com/watch?v=p5bGb85l2SY

MRW: – Én hétéves koromban kezdtem verseket irogatni, csak úgy magamtól, aztán ahogy itthonra betört a rap, a versek átmentek rapszövegekbe és innentõl indult el minden. De ezt hosszú lenne leírni. Anno Gotti keresett meg, mert tetszettek neki a nótáim. Úgy volt, hogy összerakunk egy nótát közösen és aztán mindenki épitgeti az életét. Na, ebbõl az egy nótából lett két lemez és rengeteg közös amolyan free muzsika.

Közértes: -Terveztek új lemezt a közeljövőben?

Gotti:
-Igen, készül a harmadik lemezünk. Mi évente egyet csinálunk, de az minőség….

MRW:- Ha minden jól megy, idén mindenképpen érkezik. Már dolgozunk az ügyön!

Közértes: -Szólóanyagok, esetleg szólóalbum is kijön valamelyikőtöktől?

Gotti:
-Szólónóták jönnek mind a kettőnknek, meg persze a közös W.E.S. muzsikák is…

MRW: -Szólóanyagok eddig is és szerintem ezután is jönnek majd. Az, hogy szólóalbum lesz-e és hogy az MRW vagy Gotti vagy esetleg mindkettő, legyen meglepetés.

Közértes: – Egy időben elmaradtak a fellépések, de úgy tűnik, mostanában ismét hívnak benneteket, van ennek valami különösebb oka?

Gotti:
-Igen, sajnos pár féreg playback előadó áztat-áztatott minket, hogy ne hívjanak, mert egy időben nagyon kamáztak minket a klubok, olyan élő bulit csinálunk, hogy besírnak……

MRW:- Ehhez csak annyit kivánnék hozzáfüzni, hogy van egy-két fasz, amelyik próbál alánk rakni, de ezúton üzenem, hogy hiába erőlködnek. Azok az emberek, akik ellátogattak már bármelyik bulinkba tudják, milyen hangulatot hozunk és ami fontos, hogy ÉLÕ és nem playback rapperek vagyunk. Minden nótánk élõben hangzik el és kurva nagy hangulatot tudunk varázsolni. Már összeforrt páros révén egyórás műsortárral dübörögnek a nóták némi humorral füszerezve. Aki nem hiszi el, annak pedig meg kell minket hivnia és láthatja, hallhatja mirõl is van szó…

Közértes: – Ki volt rátok hatással?

Gotti:
-Hát rám tíz-tizenöt évvel ezelött : 2pac, Dmx, Onyx. itthon:Ganxsta Zolee, Sub bass manster, Animal Cannibals és MRW…

MRW:- Az élet…Ennél nagyobb tanár nincs.

Közértes: – Lesz új klipnóta mostanában?

Gotti:
-Hamarosan meglátjátok…..

Közértes: – Úgy érzitek, sikerült berobbani a magyar rapéletbe? A többi csapat hogyan fogadta a zenéteket?

Gotti:
-Határozott igen, azért két és fél év zenélés után kevesen érik el azt, amit mi, úgy gondolom. Csomóan tíz-tizenöt éve tolják és még mindíg nem találják az ütemet, persze, a kitartásuk tiszteletet érdemel, ha már a zenéjük szar…Megalakitottuk a W.E.S.-t, mivel mindenki weside-eastside flashben van, ami amcsiba oké, de itt vicces, ezért Wild East Side ,ami röviditve W.E.S. ez itt a vadkeleti oldal és nem az USA gyerekek…..

MRW: -Valószínűleg igen. Szerintem mindenki, akinek kell, az képben van velünk és azzal, amit csinálunk. Mi nem angol vakerokat forditunk magyarra, meg nem divatból írjuk le azt, amit hallhatnak az emberek. Mi a saját kis megélt dolgainkat öntjük sorokba, ettõl igazi az, amit lepörgetnek az emberek.

Közértes: – Mik a távlati terveitek?

Gotti:
– Még komolyabb szintre emelni a gangsta rap zenét Magyarországon, legyártattni a W.E.S.ruha collection-t, hogy baró cuccokba tolhassák a hiteles arcok. A harmadik lemezünket piacra dobni, persze vannak még tervek, de azok egyelőre nem publikusak…

MRW: – Csinálgatjuk tovább a nótákat. Mint korábban irtam, idén a fanok nagy örömére érkezik a harmadik W.E.S. MRW & Gotti korong, a többi pedig alakul és érkezik majd az idõ folyamán.

Közértes: – MRW, te már csináltál néhány featet, volt közös muzsikátok a Wanteddal, Rhino-val, Dose-zal és még sorolhatnánk a neveket. Terveztek új közreműködést valakivel mostanság?

Gotti:
-Igen én 50 cent-tel, Ice cub-bal és Eminem-mel…..komolyra fordítva, vannak ilyen terveink de először a harmadik lemez és az új közös klippünk érkezik……

MRW: – Így van. Jó pár taggal készitettem közös muzsikát, akikkel a mai napig jó kapcsolatot ápolok. A felsorolt nevek közül nagy valószinüséggel még tetõ alá hozunk jó pár dalt. DosE alapból rengeteg instrumentált pakol alám, egy tehetséges beatmaker illetve raparc. Ezen felül még az is elképzelhetõ, hogy új arcok is csatlakoznak hozzánk, de errõl még nem szeretnék többet nyilatkozni. A lényeg csak olyanokkal dolgozom/dolgozunk, akik tehetségesek a maguk müfajában, stílusában.

Közértes: -Üzennétek valamit?

MRW-GOTTi:
-Pörgessétek a dalokat, lássatok be a sorok közé-mögé és ne a divat rap vigye itthon a dolgokat, fõleg ne a kamu facebook like-os, meg pörgetett youtube videós majmok, akik playback kurvaként járják az országot.

https://www.youtube.com/watch?v=qBKY0AI_WBk&list=UUnwSCNBSzHgG_1bigzbZ4mw

Ez is érdekelhet :

Szólj hozzá