RAPHÁBORÚ 5.

Elérkeztünk az ötödik és egyben befejező részhez, amiben újfent a Wanted-Busta sztori bontakozik ki, de sajnos nem teljesen, elég befejezetlen a sorozat. Időközben konzultáltunk Razóval a dologról, ők készítenek egy extra-részt, mert szerintük túl sok olyan dolgot vágtak ki a 444.hu alkotói, ami tisztábbá teheti a helyzetet. Mindenesetre érdekes volt kicsit jobban belelátni a történetbe, bár valóban kimaradt a fele.

Mihalkó Ádám kommentálásával követhetitek végig a történetet, majd bemutatják Busta és Paja szemszögéből is az elhíresült West End sztorit, itt idézném Razót: “Itt van az 5.rész, ez jobb lett, mint a negyedik, de rengeteg dolog nincs benne, amit elmondtam, például, mikor FankaDelit kihívta bokszolni és öt beefet irt neki, az nem volt cink vagy hogy előtte egy nappal, mikor Paja odament a wesztendbe, bukta kurva fenyegetőzött, hogy meg leszünk baszva stb…nem beszélve arról, hogy ő honnan tudja mi volt a westend előtt, mikor a rajongókkal foglalkozott …miért kiabált volna Paja a westend előtt? A múltkor még azt mondta mi hívtuk magunkra, össze vissza hazudik, hamarosan jön tőlünk is egy videó …..”

Nos, hogy is volt a Fanka-ügy? Most már nem szereti az erőszakot? Nincs értelme a verekedésnek? Amikor FankaDeli, akiről valóban elhiszem, hogy ezt vallja, ezt mondta annó, akkor ő csicska volt, féreg volt és hasonló jelzőkkel látta el Busta urunk, aki a Megeszed a gecimet című dalával a mai napon megmentett három pandát.

Ne vádoljatok részrehajlással, hiszen, amikor Paja arról beszélt, hogy őt a munka nem érintette meg és inkább azon a módon keres pénzt, ahogy és tudja, mit vállalt és az az életmód bizony azzal jár, hogy divatos kockásingbe bújtatnak és marasztalnak egy darabig, szóval ők sem követendő példa, viszont nem kamuznak, amiről beszélnek, írnak, rappelnek, az úgy van, ellentétben Bustával, aki egy előadó és most épp visszaszáll rá minden, amit megteremtett az imídzsével. Nem kap szét senkit, nem pózol fegyverekkel…khmm..álljunk csak meg, gyerekek, akkor mi a búbánat van ezen a képen(legfrissebb albumborító, tipikus erőszakmentességet sugárzó póz egy fegyverrel)?

No, ne térjünk el szorosan a tárgytól! Örüljünk, hogy egyáltalán fogalalkoznak a magyar rapzenével, mégha a műfaj nem éppen legjelesebb képviselőit is válogatták össze, bár, aki a témákat mélyebben boncolgatja, rájöhet, hogy egy Minimal Project, Tkyd, Bankos vagy 2Arc talán nem szolgál annyi botránnyal, hogy írjanak róluk, ők csupán a zenéjükkel kívánnak hatni ránk, de sajnos, úgy tűnik, a mai világban ez kevés. Nosza, ideje változtatni! Íme, az ötödik menet!

https://www.youtube.com/watch?v=cKvCPFZUizI

Ez is érdekelhet :

Szólj hozzá