PAJA-G (WANTED) INTERJÚ

Paja nemrég szabadult, de máris belevetette magát az új dalok felvételébe. Múltról és jelenről beszélgettem vele és persze a Busta-ügy is terítékre került.

Közértes: -Üdv az oldalon, Paja! Nemrég szabadultál, mik a terveid jelenleg? Dübörög tovább a Wanted?

Paja: -A terveim közt rengeteg klip, zene szerepel és lesz egy lemez Újratöltve címmel.

Közértes: – Ez a lemez szólóalbum lesz vagy közösen csináljátok Razóval? Ha igen, lesznek-e rajta közreműködők?

Paja: -Nem szóló, hanem Wanted album és igen, szeretnék közreműködőket csak még keresem hozzá a megfelelő embereket, hangokat és csak stabil emberekkel akarok dolgozni, akikről tudom, hogy nem kamusok.

Közértes: -Volt, hogy valaki felismert bent?

Paja: -Igen sokan felismertek az elítéltek közül, sőt még örök közül is.

Közértes: -Híre ment annak, hogy hogyan kerültél be?

Paja: -Igen, aki kérdezte annak mondtam, hogy miért vagyok bent és egyöntetűleg az én álláspontomat tartották igaznak vagyis azt, hogy rám hívták a jardot Bustáék.

Közértes: -Készültök új klippel mostanában?

Paja:- Jelenleg három videó van folyamatban, kemény lesz!

Közértes: -Mi a véleményed most Mr.Bustáról? (mint tudjátok, Paját akkor vitték el a rendőrök, mikor belekötött Bustába egy West End-ben tartott dedikáláskor) Foglalkozol még vele vagy hagyod az egészet?

Paja: -Busta egy original csicska,ennyi!

Közértes: -Az egyik online portál készít egy dokumentumfilmet erről a dologról, tudtok valamit arról, hogy mikorra lesz kész?

Paja: -A riportban elmondtam mindent, egyelőre nem mondtak dátumot, hogy mikorra lesz kész, de már megnézném egyben az egészet, addig meg türelmesen várok.

Közértes: -Történt-e valamiféle megkeresés nagyobb nevek részéről?

Paja: -Megkeresés eddig nem volt, bár vannak beatmakerek, akik vállalták az alapok készítését, Volume Beatz, Zuzó, Wiz, Dose, Rgg,stb…

Közértes: -Hogy jöttetek össze Razóval annak idején?

Paja: – Mi már gyerekkorunk óta ismerjük egymást, tényleg nagyon régóta és mikor szabadult tökölről 2002 körül, akkor mutatott egy szöveget, ami tetszett és én is írtam egyet és szépen lassan alakult minden. Elsőnek magnóra vettük, majd gagyi mikrofont használtunk,tudod, sorban lépkedtünk felfelé a lépcsőn.

Közértes: -Van valaki a magyar előadók közül, akinek kedveled a zenéjét?

Paja: -Magyar előadókat ritkán hallgatok, igazából a magyart nem tudom már hallgatóként figyelni, de régen Sub Basst, Dopemant, Ganxtsát, Mohát, sőt még Kamikázét is hallgattam, ma már inkább csak külföldi előadókat.

Közértes: -Mi a véleményed a feltörekvő rapperekről, illetve hip hop csapatokról? Jónak tartasz valakit?

Paja: – Hogy is mondjam, Motta, Rgg, Zúzó, akiket személyesen ismerek, azokat meghallgatom, mert róluk tudom, hogy nem kamuk, jó egy-kettő, van, akiről tudom, hogy habi, de róluk inkább szót sem ejtenék.

Közértes: -Jártok-e fellépni vagy terveztek-e ilyesmit?

Paja: -Persze, tervezünk fellépést, ahogy lehetőség lesz rá.

Közértes: -Köszönöm az interjút!

https://www.youtube.com/watch?v=gItztPQTjIQ

Ez is érdekelhet :

Szólj hozzá