Mr.MISSH Mindenkit otthagyott

Red Ring, Jászberény, március harmadika. Egy Missh koncert félbeszakadt, Missh a mikrofont eldobva távozott a színpadról. A Red Ring közleménye a következő az esetről:

“Kedves Közönségünk!

Szerettétek volna? Igen! Elhoztuk nektek? IGEN!

“Majdnem” volt egy teljes Missh bulink, de sajnos egyik kedvencetek ezt másképpen gondolta az este folyamán, és megszakította fellépését…

Missh-t telt házzal, és kérése szerinti technikai háttérrel vártuk, de ennek ellenére a “felkészült sztár” saját technikai hiányosságára hivatkozva már megérkezésekor le akarta mondani fellépését. Nem akartunk csalódást okozni Nektek, ezért mindenképpen ragaszkodtunk ahhoz, hogy bármi áron is, de ne történjen program változás. Mint a mellékelt videó mutatja, a kísérlet kudarcot vallott, hiszen Missh cserbenhagyva a közönségét – inkább a mikrofont földhöz csapva – elhagyta a színpadot.

Hozzá kell tennünk, hogy ezt követően Missh, a tiszteletlen viselkedésért elnézést kért a klub vezetőjétől arra hivatkozva, hogy nincs olyan állapotban, hogy végig tudja csinálni ezt a bulit. Sajnáljuk, hogy így történt, de mivel akaratunk ellenére nem szeretnénk Benneteket még egyszer ilyen kellemetlen helyzetbe hozni, ezért – ha egyet értetek vele – akkor nem hívjuk többször Missh-t a Red Ringbe.

Köszönjük megértéseteket… sebaj, nincs megállás, hamarosan érkeznek a márciusi jobbnál jobb programok!”

Íme az ominózus felvétel, tekintsétek meg, utána megyünk tovább!

https://www.youtube.com/watch?v=_XSM4sGK94E

Oké,Missh elvileg elnézést kért az instagramján, facebookon nem találtunk erről semmit eddig, viszont nézzük meg, mit gondol erről az ifjú vlogger:

https://www.youtube.com/watch?v=Y_7kxg_VdBU

Szólj hozzá