RAPHÁBORÚ 24. HIP-HOP BEATS vs. EGYSÉGBEN A HIP HOP

Ezúttal egy nem hagyományos konfliktusról szól a fáma, hisz két facebookos rapcsoprt konfrontálódott egymással, nevezetesen a Marics Attila(Lefty) nevével fémjelzett és talán az egyik legnépszerűbb hazai rapoldal és egykori adminjai között alakult ki némi feszültség. Hogy ez miért érdekes? Mert talán e két csoport munkássága jellemzi a közönség igényét és tükrüzi vissza a valódi véleményeket a hallgatók részéről. Igyekszünk nem beleszólni ebbe a konfliktusba, hisz talán pont a versenyszellem és a bizonyítási vágy ösztönzi a csoportokat jobb teljesítményre. Reméljük a végén ez lesz a végeredmény
és nem sárdobálás. No, nézzünk néhány bejegyzést, részrehajlás nélkül.

Lefty: “What a shame.
Sajnálattal látom hogy a másik csoport ami a pár volt adminom facebook ismeretségéböl lett össze verbuválva ilyen mélységekbe süllyedt, alig pár nap után.
(Magától oda ember nem nagyon jelentkezett úgy hallom.)
Szóval nagyon sajnálom, hogy Hip-Hop csoport néven egy Lefty ellenes klubot üzemeltetnek ahol az engem nem kedvelő emberek gyűlnek össze és 100 kommenteken keresztül szidnak a hátam mögött és személyeskednek arctalanul.
Nagyon szánalmas, hogy erre használják amit tőlem tanultakat.
Remélem ennél azért jobban használják majd a a tőlem lopott sémát és valóban tesznek valamit a Magyar Hip-Hop kultúrához.
Mindenki láthatja mi távozott innen és mit vittek oda az al csoportomba.”

 

Krizsán Molnár: “Na megy a szardobálás a HHB-n belul (persze ugy ,hogy az erintettek pont nem tudnak rola) sajnos Attila elfelejtette ,hogy ha nem lett volna Böjthe András es a többi admin akkor tőle sajnos az egész csoport ment volna a levesbe …és a kedvenc ,hogy a HHB mintajara jott letre ez a csoport 😀 mert ugye ha valaki csinal egy csoportot ami Hip Hop temaju az egybol ot masolja 😀 Na mindegy is , gondoltam megosztom veletek hatha valaki mar ott nem tag es nem latja mik folynak ott 😀 ettol fuggetlenul sok szerencset kivanok neki ugyis ezerszer hangoztatta ,hogy nelkule nem tartana sehol a csoport…
Unity Boys and Girls ! #EHH

Szamkó Zsolt: “Nem lesz semmiféle verseny mi csináljuk tovább azt amit ott is és ennyi.annyit még tudni érdemes amik mentek versenyek stb az mind az adott admin,moderátor saját ötletei alapján valósultak meg Lefty úr csak a taglétszámot akarta növelni semmi mást nem tett a közösségért. Meló miatt csak röviden tudok reagálni.De a lényeg hogy az ottani vádakból semmi sem igaz kivéve Orsós Mercit,de annak is csak a negyede.

Böjthe András: “Az ehhez fűzött válaszomat megtalálja mindenki a csoport rögzített posztjában. Többet nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni. én mindig is korrekten álltam mindenkihez és ez nem fog változni, mert valaki megpróbálja besározni a nevemet. Aki tudja mit csináltam a HHB-n az tisztába van ezekkel a dolgokkal és nem engem fognak emiatt elítélni. Ha meg igen akkor így jártam. Kikapcsolom a hozzászólási lehetőséget, nem ezért lett létrehozva a csoport és így is több már, mint kéne. Nem foglalkozunk ezzel a továbbiakban.”

A rögzített poszt: “Sziasztok!
Láttam Lefty nem csak a live videóiban szeretne lejáratni engem és a többieket, így szeretnék tisztaba tenni egy két dolgot ezzel kapcsolatban és leszögezem ezután nem óhajtok vele tovább foglalkozni. Miután velem nem kommunikál, viszont Zsolt Szamkó-al közvetítettem felé egy levelet, amire természetesen nem érkezett válasz, most ezt bemásolom ide:
Én nem haraggal távoztam az admincsapatból és még a továbbiakban is felajánlottam a segítségemet, amire az volt a hála, hogy le akart járatni a csoport előtt a live videóiba, ki akart tiltani a csoportból, csak előbb kiléptem, minthogy meg tudta volna tenni. Háborúnak veszi, hogy létrehoztunk egy csoportot, pedig egyáltalán nem ellene irányul, csupán szerettem csinálni és nem akarom abbahagyni. A csoportban való 4 évnyi segítségemet, tevékenységemet nemhogy megköszönte volna, még én vagyok a szemét, mert kifejtettem pár dologról, hogy miért nem értek egyet velük. A moderátorokat sem én csábítottam el, hanem egyszerűen nekem adtak igazat, nem beszélve arról, hogy a legtöbbtől már rég elvette a jogaikat. Az hogy én olyan csoportot szeretnék irányítani ahol nem az emberek közti széthúzás és mocskolódás a cél, csak mert attól nagyobb az aktivitás, és emiatt én voltam mindig a negatív, szerintem teljesen jogos volt, hogy kiléptem. A szombati live videója tette fel az i-re a pontot, amikor nyilvánosan befuckolt, hogy ennyit érek. Hát ha valakinek ennyit ért amit csináltam nem vagyok hajlandó a továbbiakban se őrizgetni a fájljait a gépemen, főleg nem önszorgalomból a semmiért. Bennem nincs harag, de ezt nem érdemeltem meg és ha ennyire nem tudja tisztelni amit a csoportban véghezvittem akkor csak sajnálni tudom. Ha már annyira hajtogatta, hogy ez az ő csoportja és mindenki azt csinálja amit ő mond, akkor biztos nem lesz problémája megoldani nélkülem a dolgokat.
Hozzatenném, ha már lopással vádol a pólókat illetően számtalan bizonyítékom van a vele folytatott beszélgetésekben, úgyhogy jó lenne, ha tudná mivel dobálózik a hátam mögött, miután évek óta rágta a fülem, hogy legyenek pólók. A nagy haszonról pedig annyit, hogy vissza se jött a pénzem 3/4-e sem, úgyhogy ha bárki irigyli ezt tőlem a Blahán megkapja a választ, mert a 30 darab pólóból a megmaradt 13 darabot az enyémmel együtt szétosztom az aluljáróban a hajléktalanoknak.”

Szólj hozzá